Home Rukomet Ostalo RUKOMETNI KVIZ | Tko, koliko, kada i u kojem dresu?

RUKOMETNI KVIZ | Tko, koliko, kada i u kojem dresu?

SHARE
Julijana Žuliček

Nakon dva nogometna, stigao je na red i rukometni kviz. Uživajte u ovim danima kada nam koronavirus „objašnjava“ koliko bi nam sport nedostajao da ga nema…Osam pitanja, da vidimo koliko (ne) znate?!

Dobrodošli na novi IstraSport Kviz. Nadamo se da ćete se zabaviti, a možda i nešto naučiti!

Ime
Jedna je rukometašica Umaga pozvana na okupljanje reprezentacije i 11. ožujka. Koju umašku reprezentaciju je pozvao izbornik Nenad Šoštarić?
1 out of 8
Stefan Vujić danas igra u rumunjskom Dinamu iz Bukurešta. Kad je odlazio iz Poreča, bila je to jedna od dominantnijih sezona nekog igrača u istarskim klubovima. Koliko je postizao golova u prosjeku u toj sezoni 2012/2013?
2 out of 8
RK Buzet je nakon reorganizacije ispao iz Premijer Lige. Tko im je bio prvi strijelac te 2015/2016 godine?
3 out of 8
RK Poreč je na današnji dan 2013. godine s 25:23 poražen u Buzetu. Koliko igrača iz tog sastava igra za porečkog premijerligaša i dan danas?
4 out of 8
NEXE je prije tjedan dana poražen od Vardara 30:31 u četvrtfinalu SEHA lige. Koliko je u sastavu našićke momčadi bilo igrača koji su igrali i u istarskim klubovima?
5 out of 8
Najviše golova za Arenu u Prvoj HŽRL u sezoni 2011/2012 postigla je...
6 out of 8
Labinjanka Ana Jajčević već dugo vremena predvodi u broju golova ŽRK Umag. Ipak, dvije sezone jedna joj je suigračica "otela" tu titulu...koja?
7 out of 8
Koliko puta je Labin imao klub u najjačem muškom državnom rangu?
8 out of 8