SHARE

Odličnu utakmicu odigrali su danas Mladost iz Rovinjsko Selo i Ližnjan. Gosti su u tih 90 minuta ušli kao blagi favoriti, najviše zbog sjajne lanjske sezone, ali su i Mladostaši bili svjesni da im mogu “zapapriti”.

Prvi dio pripao je Ližnjancima, a preko Jana Ramića i Marka Kontošića stigli su do 0:2 i činilo se da će momčad Zorana Moravca bez puno znoja u narednu fazu Kupa Istre.

Ali, grdno su se prevarili oni koji su tako mislili. Domaća momčad Saše Lukmana je u nastavku boljom igrom i uz dva pogotka Vedrana Balentovića utakmicu odvela u rulet jedanaesteraca.

Nažalost po njih, tamo su spretniji i sretniji bili gosti. Upravo je junak drugog dijela, Balentović promašio, kao i Miculinić, a prethodno su pogodili za domaće Šturman, Subotić, Totić, Milovan i Prgić, dok su kod gostiju svi osim Baldea bili precizni: Jelenić, Pavić, Ljubas, Urošević, Popović i Radović.


ROVINJSKO SELO – Igralište Kunfin – KUP NSŽI – 2. kolo – SUDAC: Elvis Brečević (Labin) POMOĆNICI: Darko Gubeljić (Labin) i Dorijano Marić (Rovinj)

MLADOST /RS/ – LIŽNJAN 5:6-11m, 2:2 (0:2)

Žuti kartoni: Subotić, Kastrati, Ivanović (Mladost /RS/) Pavić, Pačić (Ližnjan)

Strijelci: 0:1 Ramić 20′, 0:2 Kontošić 31′, 1:2 Balentović 58′, 2:2 Balentović 67′

MLADOST /RS/: Moscatello, Težak A. (90. Blažević), Ivanović, Milovan, Šturman, Kastrati (78. Tiani), Prgić, Jakeljić (70. Totić), Zonta, Subotić, Miculinić

Trener: Saša Lukman

LIŽNJAN: Percan, Popović, Radović, Ljubav, Jelenić, Kontošić (70. Durić), Balde, Licardo (70. Čakarić), Ramić (57. Urošević S.), Pačić (88. Maretić), Pavić

Još su igrali: Benčić, Maretić, Verbanac, Brščić, Durić, Čakarić, Urošević

Trener: Zoran Moravac