Home Nogomet Druga ŽNL Istra S deset igrača Umag ipak do pobjede

S deset igrača Umag ipak do pobjede

SHARE

Težak zadatak imala je danas momčad Umaga na neugodnom gostovanju kod Kanfanara. Sa dosta izmijenjenim sastavom, a i bez Elvia Brombare, te sa igračem manje gotovo sat vremena, ipak su slavili i nastavili utrku za liderom iz Peruški.

Kanfanarci su poveli golom Modrušana u 8 minuti, a samo sedam minuta nakon toga isključen je Zallaj zbog prigovora sucu. No, taj trenutak kako da je preokrenuo nešto u glavama umaške momčadi koja je izgledala kao da ima višak, a ne manjak igrača.

Na krilima nezaustavljivog Luke Jašarevića koji je postigao dva pogotka, priču je u zadnjim trenucima zaključio drugi Zallaj, Gabrijel, za slavlje Umaga.

KANFANAR – Igralište Kanfanara – 2. ŽNL – 10. kolo – SUDAC: Toni Zrno (Medulin),  POMOĆNICI: Erik Vesel (Pula) i Saša Mikša (Pula)

KANFANAR – UMAG 1:3 (1:1)

Žuti kartoni: Frančula, Licul, Božac (Kanfanar), Jašarević, Bolčević (Umag)

Crveni karton: Zallaj Gj. 18′ (Umag)

Strijelci: 1:0 Modrušan 8′, 1:1 Jašarević 36′, 1:2 Jašarević 58′, 1:3 Zallaj Ga. 90′

KANFANAR: Jurman, Živolić (82. Šen), Antonić, Bančić, Božac, Galant (83. Pokrajac), Licul (62. Banovac), Zgrablić, Modrušan, Stojanov, Frančula

Trener: nema prijave

UMAG: Celić, Sirotić, Stipanović, Bolčević, Jašarević, Babić (30.Zallaj Ga.), Zallaj Gj., Božić, Stević, Krota (10. Manić), Marijanović

Trener: Boris Černe