Home Nogomet Treća HNL Zapad Sabit Šljivo više nije trener Medulinaca

Sabit Šljivo više nije trener Medulinaca

Nogometni klub Medulin 1921 nije ušao u proljetni dio prvenstva na način na koji su planirali, ali treba reći kako su imali „paklen“ raspored. Krenulo je minimalnim porazom od Krka u zaostalom susretu, a onda je u Medulinu slavio drugoplasirani Vinodol, također s minimalnih 0:1.

Prije deset dana poraženi su i od Crikvenice, s čak 0:3, ali ta je momčad pobijedila sve službene utakmice u 2023. zasad, pa to i ne treba doživljavati kao šok. No, situacija na ljestvici je takva kakva je i NK Medulin 1921 je danas obznanio kako Sabit Šljivo više nije njihov trener.

Pomalo čudi „tajming“. Šljivo i Medulinci se nisu razišli odmah nakon susreta s Crikvenicom, već je razlaz objavljen danas, tri dana prije dolaska Kraljevice u Medulin. Posljednje informacije govore o tome kako je Šljivo dobio ponudu za posao koju nije mogao odbiti.

Bilo kako bilo, Medulinci moraju početi sakupljati bodove, ako ne žele ekspresni povratak u Četvrtu NL NS Rijeka, iz koje su netom došli.

ETO, PRONAŠLI SMO GA! 🙂

Previous articleNSŽI pokrenuo postupak protiv igrača Dajle zbog vrijeđanja NK Plomin na društvenim mrežama
Next articleSRIJEDOM POŠTENO | Ivan Vidović: “Ne smijemo se pretvoriti u društvo koje preživljava, a bojim se da gazimo baš u tom smjeru..”