Home Nogomet Druga ŽNL Istra Salković i Legović “obuzdali” Marčance

Salković i Legović “obuzdali” Marčance

Nakon nekoliko malo slabijih rezultata tarska je Istra danas stigla do zaslužene pobjede nad gostima iz Marčane. Pokazali su momci Damira Miljanovića da su kada su kompletni izuzetno zahtjevan suparnik, a to je danas osjetila i “crvena” momčad koja je u Tar stigla bez prvog topnika prvenstva, bez Andrije Šnura koji je susret prosjedio na klupi.

Već u četvrtoj minuti Luka Salković doveo je domaćine u vodstvo, da bi prije odlaska na odmor Mark Legović isto i poduplao. Bilo je to zvono za uzbunu za goste koji su u nastavku podigli svoju igru, no uspjeli su samo stići do počasnog pogotka koje je djelo Roka Dragešića.

Bilo kako bilo, Marčanci su već osigurali treću poziciju i dogodine ćemo ih gledati u “elitnom” županijskom nogometnom razredu.

TAR – Igralište NK Istra Tar – 2. ŽNL – 25. kolo – SUDAC: Goran Baršić (Poreč) – POMOĆNICI: Perica Nikolić (Poreč) i Luka Herak (Sveti Lovreč)  – DELEGAT: Neven Šugar (Marčana)

ISTRA /T/  – MARČANA 2:1 (2:0)

Strijelci: 1:0 Salković 4′, 2:0 Legović 40′, 2:1 Dragešić 71′

Žuti kartoni: Stojnić, Legović, Udovičić, Golomeić (Istra /T/), Šterpin, Midlih, Kostić – predstavnik kluba (Marčana)

Crveni karton: Petrešić (Istra /T/) – 79′, drugi žuti karton

ISTRA /T/: Arambašić, Šarčević (73. Maksuti), Golomeić (90. Švarcer), Salković E., Salković L., Stojnić, Ćorić, Legović, Mrkonja (75. Perišić), Petrešić, Udovičić

Trener: Damir Miljanović

MARČANA: Pletikos, Idrizović, Čalić, Bahor, Šterpin, Birkić, Agaj, Dragešić, Fujs, Radolović, Midlih

Trener: Ličo Čalić


Previous articleVižinada “pobjegla” s posljednje pozicije
Next articleManuel Ferenac osigurao trobod Kaštelircima