Home Nogomet Ostalo Sandro Žufić odlazi iz Dinama: “Teško je pronaći prave riječi kojima bi...

Sandro Žufić odlazi iz Dinama: “Teško je pronaći prave riječi kojima bi opisao sve ove predivne godine”

Svemu lijepom jednom dođe kraj, rekao je danas Sandro Žufić, trener Dinamovih golmana koji već dugi niz godina živi u Zagrebu, ali u svakoj prilici ponosno ističe svoje rovinjske korijene i prijatelje.

“Teško je pronaći prave riječi kojima bi opisao sve ove predivne godine koje sam proveo u najvećem hrvatskom nogometnom klubu… Imao sam privilegiju raditi s sjajnim igračima, ali prije svega s predivnim ljudima! Vrijeme je za neku novi stranicu u mojoj karijeri”, rekao je na početku Žufić pa dodao:

“Veliko hvala svim svojim kolegama s kojima sam činio stožer Dinama kao i svim igračima s kojima sam u zadnjih nekoliko godina ostvario neke povijesne rezultate. Posebno se ipak želim zahvaliti mojim dečkima! Livi, Zagi, Neva, ali i svi ostali sjajni vratari s kojima sam imao čast i priliku raditi sve ove godine. Hvala vam na odličnoj suradnji i vjerujem kako vas sve očekuje sjajna budućnost s obzirom da ste fantastični vratari, ali prije svega sjajne osobe“.

Žufić ostaje veliki navijač zagrebačkog kluba: „Za kraj naravno zahvaljujem i svim ljudima u klubu. Osim iskustva, znanja i velikih uspjeha iz kluba odlazim i sa puno prijateljstava i na tome sam posebno zahvalan. Ostajem najvatreniji navijač Dinama i nestrpljivo čekam novu sezonu u kojoj momčadi želim puno sreće i uspjeha.“

Previous articleOdličan nastup Karate kluba Finida na 30. Rijeka kupu 2023
Next articleNK Polet obznanio koliko je prikupljeno u jučerašnjoj humanitarnoj akciji