Home ISTRA Futsal Saša Urošević za Antonija Siljana i – Domino Maling je u finalu!

Saša Urošević za Antonija Siljana i – Domino Maling je u finalu!

Domino Maling imati će priliku obraniti naslov prvaka nakon što u današnjem polufinalu Ulice bili bolji od Šijana Juniorsa. Utakmica je pružila veliki broj prilika i sigurno je 1700 gledatelja na tribinama bilo zadovoljno viđenim.

Prvu priliku na utakmici imali su Šijanci iz slobodnog udarca, pucao je Vukmir, ali se lopta od bloka odbila uz vratnicu. U trećoj minuti dugu loptu Crljenice primio je u šest metara Moravac, ali je njegov udarac zaustavio Lorber.

U sljedećoj minuti šut upućuje Siljan, ali je Lorber još jednom na mjestu. Sedma minuta donosi nam slobodni udarac Bilića kojeg brani šijanski čuvar mreže. U 11. i 12. minuti prvo Ristić, a onda i Galešić prijete golu Domina, ali Crljenica se neda iznenaditi. U posljednjoj minuti nakon auta Galešić pogađa stativu, a nakon kontre Domina Lorber izbija loptu ispred Baldeta.

U nastavku prva prava prilika dolazi nakon pet minuta igre Pavlović je uposlio Galešića koji šalje loptu pored gola. Sljedeće uzbuđenje desilo nakon što je Hasanbašić poslao oštru loptu u šest metara koju je netko iz Domina uspio „očistiti“.

Minutu nakon na udarcu se oslobodio Ristić, ali je pucao točno u Crljenicu. Četiri minute prije kraja vremena Bilić je poslao opasan udarac tik uz okvir gola, a nakon toga Domino Maling je došao i do vodstva. Loptu je primio i sačuvao Saša Urošević, te ju je proslijedio do Antonija Siljana koji odlično pogađa pod prečku Lorbera sa desetak metara.

U posljednje dvije minute Domino je uspio osigurati svoju pobjedu nakon što je udarac Moravca u svoju mrežu skrenuo Vujić. Pokušavali su Šijanci doći do promjene rezultata s golmanom igračem u polju, ali nisu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti golu Crljenice.

Tako će Domino Maling igrati svoje drugo finale turnira i imati će priliku obraniti naslov prvaka, a nekim igračima ovo će biti prilika za čak četvrtu titulu ‘Heroja Ulica”. Protivnika će saznati nakon utakmice Plavoga Puta i Kašćerge.


DOMINO MALING – ŠIJANA JUNIORS 2:0

DOMINO MALING: Crljenica, Čopić, Bilić, Ramadani, Moravac, Balde, Urošević, Ljubas, Siljan, Salihović

ŠIJANA JUNIORS: Lorber, Vukmir, Paus, Vujić, Hasanbašić, Ristić, Galešić, Pavlović, Žufić, Lamešić

Previous articleREZULTATI ANKETE | Lara Bulić iznad svih ostalih!
Next articleISKUSTVO KLADE VALJA | Plavi Put preokretom do finala preko odlične Kašćerge!