Home ISTRA Stolni tenis Seniorke STK Vrsara jesenske prvakinje Prve HSTL na krilima sjajne Ane Švarc

Seniorke STK Vrsara jesenske prvakinje Prve HSTL na krilima sjajne Ane Švarc

U  subotu su na programu Prve Hrvatske lige za seniorke u stolnom tenisu bile utakmice pretposljednjeg i zadnjeg 8. i 9. kola. Ekipa iz Vrsara u sastavu Ana Švarc, Marta Jurčević i Martina Rioža osvojile su vrlo važne bodove u Jadranovu i pogotovo u Crikvenici u derbiju jesenjeg dijela.

U prvom susretu svladana je ekipa “Svetog Jakova” iz Jadranova rezultatom 4:0 dok su u drugom meču koji je trajao skoro četiri sata svladana ekipa Crikvenice i tom pobjedom stolnotenisaćice iz Vrsara su ostale usamljene na vrhu ljestvice.

Ana Švarc ujedno ima i najbolji skor lige sa 14 pobjeda i niti jednom izgubljenom partijom. Martina Rioža također ima pozitivan skor 8:4 dok je Marta Jurčević na skoru od šest dobivenih i izgubljenih susreta. Marta i Martina su i najbolji par lige sa sedam partija dobivenih i jednim porazom. Slijedi prvenstvena pauza do 02.02.2019.

Nedelja je bila rezervirana za treći otvoreni turnir Istarske i Primorsko -Goranske županije. Turnir je održan u Vrsaru i okupili su se najbolji u kategorijama klinceze, klinci, najmlađe kadetkinje i najmlađi kadeti.od Istarskih klubova učestvovali su ekipe iz Novigrada, Tara, Pule, Brovinja i domaćeg Vrsara.

Iz susjedne županije nastupili su natjecatelji iz Opatije, Rijeke i Malinske. U kategoriji klinaca Paolo Pulić iz Vrsara osvojio je drugo mjesto. Seniori Vrsara imaju odigrati posljednje kolo u Vrsaru protiv ekipe Malinske sa otoka Krka u srijedu sa početkom u 17h dok mlađe kategorije imaju županijski turnir u Poreču 16.12.2018.

Previous articleAKTIVNOSTI STK BROVINJE | Griparić do zlata u Vrsaru, Bernaz srebrni
Next articleAKTIVNOSTI JK KVARNER | Rapčani jedrili na međunarodnoj regati ‘Sv. Nikola 2018’