Home Nogomet Treća HNL Zapad Senjani kažnjeni zbog ponašanja na utakmici protiv Jadrana

Senjani kažnjeni zbog ponašanja na utakmici protiv Jadrana

SHARE
FOTO: Zoran Pika Hapčo

Raketiranje u Senju“ mogao bi se zvati dio u biltenu gdje je disciplinski sudac Treće HNL Zapad Darko Banić obrazložio kazne senjskom trećeligašu. Osim Nehaju, kaznu je odredio i pazinskom trećeligašu koji 600 kuna mora platiti zbog isključenja i četiri „žute opomene“.

Senjani su dobili podosta kazni. Na stranu jedanaesterac kojeg vjerojatno dosudio ne bi ni trener Porečana, ponašanje Senjana bilo je nedopustivo.

Na kraju, ishod je sljedeći:

NK „Nehaj“

Igrač br. 11 Matej Prizmić (166138) – isključen iz igre u 67. minuti zbog udaranja suparničkog igrača nogom u predio trbuha dok je isti ležao na travi. Igrač je mirno napustio teren za igru.

Temeljem čl. 57. DP HNS-a igrač se kažnjava zabranom igranja na 3 (tri) prvenstvene ili kup utakmice. Kazna teče od 29.05.2021.

NK „Nehaj“

Igrač br.6 Tin Lagumdžija (201352) – isključen iz igre zbog dvije opomene: prva je izrečena u 38., a druga u 89. minuti – obje zbog preoštrog starta. Igrač je mirno napustio teren za igru. Temeljem čl. 20./55. DP HNS-a igrač se kažnjava zabranom igranja na 1 (jednoj) prvenstvenoj ili kup utakmici. Kazna teče od 29.05.2021.

NK „Nehaj“

Temeljem čl. 54. st. 1a DP HNS-a Klub se kažnjava novčanom kaznom u iznosu 1.000,00 (tisućukuna) – 2 isključenja + 6 izrečenih opomena.

Kaznu treba platiti u roku od 15 dana od dana dostave računa.

NK „Nehaj“

Temeljem čl. 121. DP HNS-a i prijave delegata utakmice u Izvještaj o utakmici pokreće se disciplinski postupak protiv kluba zbog toga što se je za vrijeme utakmice iza istočnog gola nalazilo cca 50 navijača iz koje grupe je u teren ubačeno 12 petardi i 3 dimne baklje.