Home ISTRA Borilački sportovi Šest medalja za porečki KK Finida u Đakovu na Prvenstvu Hrvatske u...

Šest medalja za porečki KK Finida u Đakovu na Prvenstvu Hrvatske u katama

U subotu, 17.12.2022. u organizaciji Hrvatskog karate saveza, u Đakovu je održano Prvenstvo Hrvatske u katama, pojedinačno i ekipno, za mlađe dobne skupine.

Na Prvenstvu je sudjelovalo 336 natjecatelja iz 47 klubova. Karate klub Finida iz Poreča nastupio je u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji te ostvario odličan rezultat osvojivši ukupno šest medalja: jednu zlatnu, dvije srebrne i tri brončane medalje, te dva peta i jedno sedmo mjesto.

Osvajači medalja su:

1. mjesto: Paola Puškarić, djevojčice 7 godina – kate (B)
2. mjesto: Eva Paola Ramaja, djevojčice 12 godina – kate (B)
2. mjesto: cicibanke – kate ekipno (Mila Vladić – Paola Puškarić -Tina Lacmanović)
3. mjesto: Tina Lacmanović, djevojčice 7 godina – kate (B)
3. mjesto: Luna Paulović, djevojčice 9 godina – kate (B)
3. mjesto: Lana Lacmanović, djevojčice 10 godina – kate (B)

U pojedinačnim nastupima, nadomak trećeg mjesta i brončane medalje bili su: Sara Škofić u kategoriji djevojčice 9 godina, koja je u prvom repasažnom nastupu za brončanu medalju izgubila, te se u konačnici plasirala na sedmo mjesto te Lean Šolaja, u kategoriji dječaci do 11 godina, koji je u zadnjem repasažnom nastupu za broncu izgubio i tako se plasirao na peto mjesto.

U ekipnom nastupu, ekipa učenica u sastavu: Eva Paola Ramaja-Lucija Jozić-Lana Lacmanović plasirala se na peto mjesto. Nažalost, i pored dvije pobjede, u pojedinačnom nastupu, Lucija Jozić nije uspjela zabilježiti značajniji rezultat.

Previous articleULICA – 8. DAN | Dan iznenađenja u pulskom Domu sportova “Mate Parlov” – ispali Čago, Vita Leva i Harlem!
Next articleSTK Vrsar sudjelovao na međunarodnom turniru “Savinjske doline”