Home Nogomet HNK Rijeka Simon Rožman: “Najbitniji mi je fokus, vidim glad u igračima, oni su...

Simon Rožman: “Najbitniji mi je fokus, vidim glad u igračima, oni su spremni”

SHARE

Nogometaši Rijeke sutra očekuju zadnji ispit finale Kupa protiv Lokomotive. Trener Simon Rožman je ponovno naglasio kako je zadovoljan cijelom sezonom, a osvajanje Kupa došlo bi kao velika nagrada igračima.

“Naglasio sam da smo tamo gdje smo željeli biti i zadovoljan sam u kakvom smo stanju došli do zadnje utakmice. Mogu pohvaliti igrače za rad tijekom cijele sezone i stvarno bih htio da nas se na zadnjoj utakmici nagradi”.

“Ispred nas je jako dobra Lokomotiva, brza s dobrom tranzicijom, kontinuirani u napadu… Ali mislim da smo se dobro pripremili za njih, izbacili smo najbolje ekipe na putu do finala”, rekao je uoči sutrašnjega finala Simon Rožman.

“Kod pripreme za ovu utakmicu smo se fokusirali na fazi obrane, ali i na sve dobre stvari koje smo dosad radili u fazi napada. Treba biti dobar u prekidima, treba imati i sportske sreće u ovim utakmicama. Najbitniji mi je fokus, vidim glad u igračima, oni su spremni”, zaključio je Simon Rožman.

“Zahvalan sam što sam uopće ovdje u ovakvoj ekipi i što sam u prilici osvojiti trofej. Idemo dole pobijediti, dat ćemo sve od sebe. Svjesni smo kvalitete Lokomotive, ali smo svjesni i naše kvalitete tako da se idemo boriti. Pobijedit će ekipa koja bude to više htjela”, izjavio je golman bijelih Ivor Pandur.

“Treme nema, samo sam zahvalan i jedva čekam utakmicu da pokažemo da nešto vrijedimo i da uzmemo još jedan trofej. Spremam se kao i za svaku utakmicu, nadam se da neću imati previše posla”, zaključio je Pandur.