Home Rukomet Ostalo Sjajna Labinjanka Anna Dobrić ostvarila veliki transfer, nositi će dres slovenskog giganta...

Sjajna Labinjanka Anna Dobrić ostvarila veliki transfer, nositi će dres slovenskog giganta u ženskom rukometu!

SHARE
Anna Dobrić

Karijera labinske rukometašice Anne Dobrić ide ekstremno uzlaznom putanjom. Nakon igranja u Rudaru, rano je otišla u riječki Zamet, a onda je potpisala za slovenski Žalec Zelene Doline.

Danas je najveći slovenski ženski rukometni klub, Krim Mercator, objavio dva pojačanja za sljedeću sezonu. Kako i pretpostavljate, uz Crnogorku Branku Konatar, tu je i naša Labinjanka Anna Dobrić.

„Kada sam pred dvije godine došla u slovenski Žalec, Krim je uvijek bio negdje u mislima kao sljedeća stepenica. U Žalcu imam neke od najdražih rukometnih uspomena, kao što je prošlogodišnje osvajanje podnaslova i zapravo cijela ta prva sezona, koja je bila nešto posebno. Posebno sam zahvalna svom bivšem treneru Bojanu Voglaru pod čijim sam vodstvom u posljednje dvije godine užasno puno napredovala.“

O svom velikom transferu, Anna je dodala: „Krim je zapravo pokazao interes već nakon prve sezone, no ja sam tada još uvijek imala ugovor u Žalcu, tako da do suradnje tada nije došlo. Međutim, kao što sam gore navela, Krim je zapravo bio cilj od prvog dana u Sloveniji i nije bilo nećkanja oko toga. Za mladog igrača kao što sam ja, uvijek je čast igrati za klub takvog renomea i ono najbitnije, okusiti se na Europskoj sceni, odnosno u Ligi Prvaka.“

Anna Dobrić tako je postala jedna od najcijenjenijih istarskih rukometašica. Obzirom da još uvijek nije proslavila 22. rođendan, sigurni smo da je ovo tek početak sjajne karijere.