Home ISTRA Stolni tenis Sjajni Brovinjari u Umagu – Leo Bernaz stigao do zlata, Josip Griparić...

Sjajni Brovinjari u Umagu – Leo Bernaz stigao do zlata, Josip Griparić do srebra, a Sara Bernaz osvojila srebro i broncu

U nedjelju, 18. 11. 2018. u Umagu je odigran Drugi otvoreni turnir za klince i najmlađe kadete Primorsko-istarsko goranske regije. Od stolnotenisača Brovinja nastupili su Bernaz Leo, Griparić Josip i Bernaz Sara.

U kategoriji klinceza Bernaz Sara bila bolja od Kršanac (Opatija) i Čumpek (Maestral) po 3:0, a poražena je od Šakić (Malinska) istim rezultatom te na kraju osvojila drugo mjesto. Bernaz je nastupila i u kategoriji najmlađih kadetkinja. U grupi je bila drugoplasirana nakon pobjede protiv Kršanac (Opatija) 3:1 i poraza od Žužić (Malinska) 3:0. U polufinalu je poražena od kasnije pobjednice turnira Krnić (Kvarner) pa je bila trećeplasirana.

U kategoriji najmlađih kadeta Bernaz je osvojio prvo mjesto, a u finalu je u uzbudljivom meču pobijedio klupskog suigrača Griparića 3:2. Do finala Bernaz je u grupi pobijedio Miolina (Novigrad) 3:0 i Kinkelu (Opatija) 3:1. U 1/4 finalu je bio bolji od Šakića (Malinska) 3:2, a u polufinalu od Zidarića (Pula) 3:1.

Griparić je do finala u grupi pobijedio Mašinovića (Opatija) 3:0 i Šakića (Malinska) 3:1. U 1/4 finalu je pobijedio Kinkelu (Opatija), a u polufinalu Jurišića (Maestral). Sve u svemu, uspješan dan za mlade stolnotenisače Brovinja.

Previous articleJuniori MOK Umag poraženi u drugom kolu od Rovinja i Rijeke
Next articleNS RIJEKA – MLAĐI/STARIJI PIONIRI – 12. KOLO | Mladi Uljanikovci na vrhu, pioniri Rovinja i dalje sjajni