Home Rukomet Prva HŽRL Sjajni Lučin odveo svoju momčad do pobjede

Sjajni Lučin odveo svoju momčad do pobjede

SHARE

Pravu domaćinsku utakmicu na krilima sjajnih golmana odigrali su rukometaši Umaga.

Iako nije sve krenulo po planu za domaće te Gorica u petoj minuti vodi 0:3 brzo su se konsolidirali Umažani te već u desetoj Ćuzović pogađa za prvo vodstvo od 7:6. Uslijedio je potom pogodak Tomljanovića, ali su serijom od tri pogodaka sve u svoju korist okrenuli gosti, pa na semaforu, u 16. minuti, stoji 9:10. Od tog trenutka igra samo momčad Umaga. Prvo su serijom od četiri pogotka domaćini otišli na +3 (13:10) u 21. minuti. Nakon toga još jednom velikom serijom u 25. minuti imaju 18:12. Na pravi način, serijom od tri pogotka, zaključili su i prvi dio te na odmor otišli s velikom prednosti.

Nakon izlaska iz svlačionice Gorica je u uvodnim minutama uspjela smanjiti prednost domaćina te došla na -5 (23:18) međutim to je bilo kratkog vijeka. Već nakon dvadeset minuta igre Umag predvođen sjajnim Lučinom na golu te sjajnom obranom vodi 28:19. Gorica je zaredala četiri uzastopna pogotka te preko Cekovića u 48. minuti smanjila na 28:24, ali Umag ubacuje u brzinu više te mirno privodi utakmicu kraju.


UMAG – SD Stella Maris – Paket24 Premijer Liga – 6. KOLO
SUCI: Siniša Bosak i Željko Herceg (oba Varaždin)

UMAG – GORICA 37:30 (22:14)

UMAG: Lučin, Buvinić 9, Buršić, Kamba, Horozović 2, Tomljanović 11, Paradžiković, Milinković, Matijević, Radić 2, Sinčić 3, Golik, Ćuzović 5.

Sedmerci: 1/1, Isključenja: 6 minuta (Radić 4, Ćuzović 2)

Trener: Boris Lisica

GORICA: Turčić, Ceković 6, Turkalj, Laljek 4, Goričanec, Baković, Cikatić, Čakarić 6, Solariček, Jozepović, Sladoljev, Bura 9, Barišić, Tomašić 1, Gal 5.

Sedmerci: 2/2, Isključenja: –

Trener: Andrija Nikolić