Home Nogomet Ostalo SLUČAJ OGRADE I PROJEKTI | Fornažar: “Neću biti bezobrazan pa prijetiti odlaskom,...

SLUČAJ OGRADE I PROJEKTI | Fornažar: “Neću biti bezobrazan pa prijetiti odlaskom, ali…”

SHARE

Prva veća rasprava sinoć na Izvršnom odboru NSŽI-a se odnosila na „poziv za sufinanciranje izgradnje, građevinskih radova ili opremanja sportskih igrališta“ u kojoj je najveći „problem“ slučaj Pazina, odnosno prijava Pazin Sporta koji imaju u planu napraviti poligon 48×64 metra za trening.

Međutim, vrijednost njihovog projekta iznosi 2,4 milijuna kuna te 40%, koliko je predviđeno maksimalno pomoći klubovima, iznosi 977 tisuća kuna, što je realno neostvarivo. No, kako je inicijalni prijedlog donesen kako bi Pazinka trebala dobiti 428 tisuća kuna, što joj je premalo da bi Grad Pazin ušao u kreditno zaduženje, predsjednik NSŽI Darko Raić inteligentno je „pobrojao“ prisutne članove IO-a i vidio da nema kvorum.

Točnije, imao je rubni kvorum, pet ljudi od devet, a nakon što je Raić Sudar predložio da se danas ne odnosi odluka, predstavnik Pazinke Boris Fornažar je nakon uvoda u kojem je izrazio razočaranje i žaljenje angažmanom nekih članova IO-a, rekao kako „neće biti bezobrazan pa prijetiti odlaskom sa sjednice, ali ako se ide rješavati nešto po tom pitanju, dužan je upozoriti da će se odlučiti i na taj potez.“ Bez daljnje analize, smije se reći kako je nastup duboko kontradiktoran. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu.