Home ISTRA Ostali sportovi SLUČAJ TOPLA VODA | Filip Zoričić: “U ponedjeljak ću organizirati sastanak, itekako...

SLUČAJ TOPLA VODA | Filip Zoričić: “U ponedjeljak ću organizirati sastanak, itekako nam je stalo do sporta i problem treba odmah riješiti!”

FOTO: Srećko Niketić/Pixsell

Nakon opetovanih prigovora vezanih uz rad dvorana u Puli (sjetimo se Ulice i grijanja, a sada nedostatka tople vode), kontaktirali smo Filipa Zoričića, gradonačelnika tog grada, iako smo smatrali da postoji velika vjerojatnost da nam se ne javi.

Na našu sreću, Zoričić je i ovog puta bio dostupan, iako smo ga uhvatili u vožnji: „Ja predstavljam Grad Pulu i snosim odgovornost, međutim, ja niti nisam imao informaciju o nedostatku tople vode, pa valjda zato postoje gradske tvrtke. Grad Pula je Pula Sportu osigurala financije, ali samim time i predala dio odgovornosti, pa Vas molim da za detaljnije informacije kontaktirate direktora. Mi ćemo u ponedjeljak poslati poziv svima koji koriste dvoranu M. Parlov i Veli Vrh da dođu u utorak u 14:30 sati u grad na sastanak i otvorimo teme. Itekako nam je stalo do sporta i problem treba odmah riješiti“, rekao je gradonačelnik Pule.

Kako su nam se u međuvremenu javile i drugi akteri pulskog sporta s pritužbama na stanje u dvoranama, IstraSport je poslao upit direktoru gradske tvrtke Pula Sport, Mariu Perušku te će po primitku odgovori biti objavljeni.

Previous articleDanas završenim terminom kamp ‘Cotić-Starčić’ i faktički postao najveći vratarski kamp u Europi, a u 2023. idu dva nova termina!
Next articleMOLE ZA MIR I RAZUMIJEVANJE | Utakmice Hajduka u Istri su zatvorene za javnost