Home Arhiva Smoljanci Sloboda rutinski kroz derbi, drama u Buzetu

Smoljanci Sloboda rutinski kroz derbi, drama u Buzetu

SHARE

Nije ovo bilo odlično kolo za suce. Starčević je u Rapcu podijelio čak deset žutih kartona, Barun je u Brtonigli pokazao dva crvena Vodnjancima, a sva sreća da je u Savičenti bio iskusni Pejkunović pa je uspio „ugasiti iskre“ koje su se događale na terenu.

 

[1]

 

U subotu su osmo kolo Druge ŽNL otvorili Pula ICI i Šišan na Valkanama. Preko jedanaesteraca u desetoj i 21. minuti Goran Stjepić doveo je Šišance na 0:2 nakon čega je smanjio Marko Brčina. Ipak, do kraja susreta Aldin Šabić i Gianluca Janko povisuju na konačnih 1:4 za Šišan.

 

Puris je na Vinežu poveo golom Dražena Bratičića u desetoj minuti da bi do predaha Iskra ipak rješila susret u svoju korist; „zabili“ su Adnan Subašić i dvaput Nermin Krasnići. Početkom drugog dijela i Subašić i Krasnići pogađaju za 5:1 nakon čega za goste smanjuju Bratičić i Dominik Ujčić. Konačnih 6:3 postavio je Aleksandar Malić.

 

Elvis Martinović donio je pobjedu Brtonigli NV protiv Vodnjana, a nakon što je Mauro Golja doveo Rapčane u vodstvo, Muntiću su trobod „rješili“ Elvir Husarić s „bijele točke“ i Andrea Bićak.

 

Lider je do 63. minute vodio Mladost sa 4:0. Dva pogotka postigao je Antonio Ferlin, a po jedan Mauro Mišan i Mladen Prodanović. Počasni pogdak za goste djelo je Natana Rocea. U Buzetu drama, triler, kako god želite.

 

Goran Đuranović je golovima u desetoj i 17. minuti doveo Buzećane do osjetne prednosti da bi u 69. na 2:1 smanjio Roman Peculić. I onda, posljednja minuta u kojoj najprije Peculić poravnava na 2:2, a onda Zlatko Matić  u drugoj minuti nadoknade donosi pobjedu Dajli.

 

[2]