SHARE

Stranica SofaScore, inače idejno začeta i realizirana u Zagrebu, postala je svakodnevni ‘izlet’ mnogih posjetitelja koji obožavaju sport zbog svoje fantastične statistike koju je nemoguće u tim razmjerima igdje drugdje naći.

Nakon svakog vikenda donose i momčadi kola, svih većih liga te HNL-a, a u ovotjednih ‘najboljih 11’ imamo i dva igrača Istre 1961, koja je nesretno izgubila u fantastičnoj utakmici protiv Šibenika koji je na kraju sretno i spretno stigao do troboda.

ROBERT MIŠKOVIĆ (8.4) odigrao je svih 90 minuta te je upisao gol i asistenciju. Imao je 35/40 točnih dodavanja, a od toga su tri bila ključna. Kreirao je jednu veliku prigodu, a čak je pet puta šutirao prema golu, jednom u okviru. Ušao je u četiri driblinga, od čega su dva bila uspješna, a utakmicu je završio s 4/10 osvojenih duela, od čega tri na tlu. Uz to, imao je i tri obrambena „čišćenja“.

LUKA MARIN (7.8) je također odigrao 90 minuta te je isto tako upisao i gol i asistenciju. Imao je dva obrambena „čišćenja“ opasnih situacija, a uz to je i dvaput presjekao posjed protivnika te je imao i tri uspješna ‘starta’ na loptu. Kad su dueli u pitanju, osvojio je četiri od šest u kolike je ušao, a imao je 21/29 točnih dodavanja, od čega tri ključna. Imao je i dva udarca u okvir, a od dva driblinga, jedan mu je bio uspješan.