Home Rukomet Prva HŽRL ŠOK: Ana Jajčević i Nataša Miočinović odstranjene iz ŽRK Umag, kluba kojeg...

ŠOK: Ana Jajčević i Nataša Miočinović odstranjene iz ŽRK Umag, kluba kojeg su držale na leđima!

Nažalost, od prvih trenutaka preuzimanja novog čelništva u ŽRK Umag, bilo je jasno kako nešto ne štima. Nismo znali točno što, informacije su teško kolale, u nekim se trenucima doimalo da klub ne postoji, već da su tu samo ekipa i trener.

Štingl i Boglić su vodili Umažanke ove jeseni, a klub je ostvario tek jednu pobjedu. Sada iz Umaga stižu informacije kako su iz ekipe odstranjene Ana Jajčević i Nataša Miočinović. To su dvije najbolje igračice umaškog kluba, a Jajčević je već i legenda ŽRK Umag jer je u tom gradu već desetljeće.

Na papiru je predsjednik Boris Jolić, ali kako bolje upućeni tvrde, on je samo formalni predsjednik, dok poteze vuče netko drugi. Bilo kako bilo, s ove dvije igračice ostanak u ligi je bio upitan, a u slučaju da predsjednik stvarno bude inzistirao na odlasku ove dvije igračice, možemo već sada reći kako Umag više nema prvoligašice u rukometu.

Kontaktirale smo cure koje su nam potvrdile kako je istina da im je rečeno da su odstranjene te su poručile kako će nam poslati svoje izjave. Novo čelništvo kluba nikad nas ni na koju temu nije kontaktiralo, možda ljudi i ne znaju da IstraSport postoji pa je za pretpostaviti kako njihovu stranu priče nećemo čuti.

Previous articleTko će preuzeti trenersku odgovornost na Mestalli? Ova četvorka je možda bliže od ostalih kandidata…
Next articlePOTRESNA ISPOVIJEST ANE I NATAŠE: „Mi ne znamo što više pametno reći na ovo sve…“