Home Nogomet Prva ŽNL Istra Šok na Mutili, Ližnjanci pobijedili neprepoznatljive Medulince

Šok na Mutili, Ližnjanci pobijedili neprepoznatljive Medulince

liznjan i medulin

Iako je Medulin 1921 pripreme odradio na zavidnom nivou i za trećeligaša, a kadar se ove zime pojačao, prvo proljetno kolo još je jednom pokazalo kako najviše ono “voli” donijeti iznenađenje. Ližnjanci ne samo da su pobijedili na Mutili, nego su to i u potpunosti zaslužili.

Možda smo ih pretjerano hvalili, jer Medulinci su u prvom dijelu lokalnog derbija izgledali vrlo loše. Osim autogola Petrita Lekaja koji je na jedan ubačaj mislio da je vratar Lisjak ostao na golu, još su u nekoliko navrata Ližnjanci mogli do pogotka, ali je Mauro Čude dvaput bio neprecizan, a udarac Bičaka obranio je vratar domaćina.

Potvrdu pobjede Ližnjana pogodio je Dino Balde, tek što je ušao, nakon što su se dva medulinska stopera sudarila u ključnom trenutku. Ližnjanci su se tako ovom pobjedom poravnali s Potpićancima na četvrtom mjestu, a Medulinci su prepustili vrh Buježima.


MEDULIN – SRC Mutila – Gledatelja: 100

PRVA ŽNL – 12. KOLO – SUDAC: Elvis Brečević (Labin)

MEDULIN 1921 – LIŽNJAN 0:2 (0:1)

Strijelci: 0:1 Lekaj P. 23′ (ag), 0:2 Balde 64′

Žuti kartoni: Magdić, Urošević (Medulin 1921) Prpić, Toprek, Čude, Manojlovski (Ližnjan)

MEDULIN 1921: Lisjak, Jadreško (od 44. Pejčić), Lolić, Urošević, Simeunović, Jusić, Kajtazi (od 23. Mlakić, od 46. Kadri), Babić (od 75. Kontošić), Šistov, Magdić, Lekaj P.
Trener: Alen Jurić

LIŽNJAN: Čajo, Vlačić, Prpić (od 40. Jurić), Toprek, Bičak (od 82. Topić L.), Pačić (od 87. Vojnić), Šafradin, Čude (od 62. Balde), Škifić, Manojlovski, Jukopila
Trener: Damir Pačić


PRVA ŽNL – 12. KOLO
[jsMatchDayStat matchday_id =”1015″]

PRVA ŽNL – LJESTVICA
[jsStandings id =”17669″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk”]

PRVA ŽNL – 13. KOLO
[jsMatchDayStat matchday_id =”1016″]