Home Nogomet Treća HNL Zapad Šoškić i Bartolić za trobod kod Grobničana

Šoškić i Bartolić za trobod kod Grobničana

SHARE

Momčad Dušana Gruevskog danas nije pokazala zašto se o njima govori kao o jednom od izraženih favorita ovogodišnjeg trećeligaškog natjecanja. Posjed lopte ionako ništa ne znači ako nisi u stanju pogoditi cilj i svladati suparničkog vratara.

I upravo su to Buje danas činile bez nekih velikih problema, a Grobničani će razloge poraza ovoga puta morati tražiti u nekome tko nije djelitelj pravde.

U prvome su dijelu domaćini bili relativno dominantna momčad, no na opisanome iz uvoda jasno je da su nekonkretni. Za razliku od Buja. Šoškić je izveo slobodan udarac, lagano pokraj zida i pogodio za 0:1 kraj nemoćnog Sroka.

Vratili su se u drugome dijelu vrlo brzo domaćini pogotkom Dražena Pilčića, no ni to nije spriječilo goste da mirnom obranom i opasnostima iz kontri prijete Grobničanu.

Bartolić je četiri minute nakon Grobničkog izjednačenja okončao utakmicu laganim pogotkom sa deset metara poslavši loptu kroz dva domaća stopera u kut Srokova gola za konačno slavlje Buja.


MAVRINCI – Stadion NK Grobničan – 3. HNL Zapad – 3. KOLO. SUDAC: Daniel Starčević (Štinjan), Pomoćnici: Luka Pajić (Rijeka) i Robi Kezele (Rijeka)

GROBNIČAN – BUJE 1:2 (0:1)

Žuti kartoni: Matković, Jukić, Brdar, Gruevski (Grobničan), Maslić, Milanović, Damjanić (Buje)

Crveni karton: Damjanić – 91′ drugi žuti (Buje)

Strijelci: 0:1 Šoškić 36′, 1:1 Pilčić 67′, 1:2 Bartolić 71′

GROBNIČAN: Srok, Jukić, Golić, Vukelić, Brdar, Matković, Brekalo (46. Malkić), Sharbini (46. Pilčić), Gundić (19. Kurilić), Batarelo (55. Babić), Prtenjača

Trener: Dušan Gruevski

BUJE: Milanović, Peroša, Baf (59. Bartolić), Maslić, Krizmanić, Miličević, Stritar (86. Bučić), Manić (75. Damjanić), Fakin, Prodan, Šoškić

Trener: Dalibor Višković