Home Košarka A1 Liga košarkaša SPORTSKA SUBOTA | Što pogledati ovog vikenda – izbora imate napretek!

SPORTSKA SUBOTA | Što pogledati ovog vikenda – izbora imate napretek!

I ovaj vikend donosi nam mnoštvo sportskih okršaja koji bi po svemu sudeći morali biti izrazito zanimljivi. Pulski prvoligaši u nogometu i futsalu odigrali su svoje u petak, ali i subota i nedjelja prepune su napetih utakmica.

Na našem „Sportskom voznom redu“ pogledajte tko s kim kada i gdje igra pa možete i odlučiti što biste ovog vikenda moglo pogledati. Porečki Jadran gostuje u Dugom Selu, ali u Trećoj NL Zapad imate za pogledati istarski derbi u Pazinu, ali i još dva okršaja u Istri jer su domaćini i labinski Rudar te Medulin 1921.

U Četvrtoj NL NS Rijeka igra se još jedan istarski derbi, između fažanske Mladosti i Velog Vrha, a Rovinježi mogu vidjeti Novalju. Po dvije utakmice igraju se u prve dvije ŽNL, a Grožnjan Oprtalj i Moela na teren će također od 14 sati.

Veoma važnu utakmicu od 15:30 igraju Labudice u Zagrebu protiv Lokomotive II, a od 19 na parket izlazi i Buzećani protiv HD-a, ali i akteri derbija Arene i labinskog Rudar Adria Oila. Oba košarkaška predstavnika iz Pula u višim košarkaškim ligama također igraju ove subote.

SPORTSKI VOZNI RED TJEDNA