SHARE

Nakon što su prošloga tjedna Jadran Poreč i Uljanik ostvarili plasman u polufinale kupa NSŽI, ove ćemo srijede dobiti i sljedeća dva polufinalista od kojih će jedan svakako biti županijski ligaš. Naime, na Prematinki Banjole dočekuju Funtanu i iako su Funtanjani prilično razočarali prošloga petka na Šaraji, to ništa ne mora značiti.

Vjekoslav Dorčić ima zaista zanimljivu momčad, a ako Emanuel Šegon bude spreman za susret obzirom na laganu povredu koja ga je mučila u petak, Funtana će imati što za reći kod najboljeg županijskog ligaša. Favorita u ovome dvoboju nema.

A ima li favorita u onom drugom dvoboju u kojemu Dajla na Lacu dočekuje trećeligaša iz Pazina teško je reći. Naime, slavljem protiv Novigrada, Dajla je pokazala da se u jednoj utakmici može zaista sa svakim “potući”, pa Pazinjane ne čeka nimalo lagan zadatak.

To što su višerangirani i što zasigurno posjeduju određenu dozu kvalitete koja bi trebala biti dovoljna da prođu lidera druge županijske nogometne lige, apsolutno ništa ne znači. No, srijeda će nam u konačnici dati odgovore.

Susreti su na rasporedu od 18:00 sati, pa eto prilike da si uljepšate polovicu tjedna uz vjerujemo dobar nogomet.