Home Nogomet Ostalo Stepčićev kamp u Nedešćini gotovo popunjen, još ima pet mjesta

Stepčićev kamp u Nedešćini gotovo popunjen, još ima pet mjesta

SHARE
Valentino Stepčić u dresu Zagreba

Od 6. do 8.prosinca u Nedešćini na nogometnom igralištu Jedinstva Omladinca održat će se nogometni kamp „Step by step Soccer 2019“.

Kamp je namijenjen djeci (mogu se prijaviti i nogometašice) od 9 do 14 godina s područja Labinštine, a cilj mu je omogućiti im prigodu da steknu zdrave nogometne navike i radnu etiku kako bi lakše ostvarili svoje nogometne i životne ciljeve te Labinštinu uzorno i ponosno predstavljali na najvećim nogometnim pozornicama. Idejni začetnik projekta je Valentino Stepčić, bivši nogometaš Rudara, HNK Rijeka, Istre 1961, HNK Zagreba i HO Soccer.

Dosad se prijavilo više od 35 djece te je ostalo tek pet mjesta za male nogometaš(ic)e. Prijaviti se mogu i vratari, a sponzor kampa HO Soccer omogućit će i nagrade za njih. Cijena kampa iznosi 699 kuna, a prijave će se zaključiti u ponedjeljak, 18. studenog. Mali nogometaši će uz ostale poklone iznenađenje, dobiti i trenerke za treniranje, a Kamp će posjetiti i Andrej Prskalo te treneri Velimir Radman, Damir Milinović, Doris Fonović, Elvis Peršić i mnogi drugi…

Generalni sponzor kampa je tvrtka Rakos, a službeni fotograf i sponzor je Foto Festival. Prehrana djece bit će organizirana u Restoranu Placa u Nedešćini, a sponzori su i  CB Veteran, Autodijelovi Trumić, Pizzeria Napoli, Fasade Begić, CB Me Gusta i HO Soccer. Prijave se mogu izvršiti na WhatsApp ili Viber broj +49 173 842 8155 te na mail Stepbystepsoccer2019@gmail.com.