Home Nogomet Treća HNL Zapad STIGLA POTVRDA OČEKIVANOG: Vidulin prijavio Matiku, Pazinka zbog proteklih osam dana mora...

STIGLA POTVRDA OČEKIVANOG: Vidulin prijavio Matiku, Pazinka zbog proteklih osam dana mora platiti 1400 kuna kazne

SHARE

Ono što su mnogi očekivali, danas je i potvrđeno u biltenu Treće HNL Zapad. Kanfanarski sudac Marin Vidulin zbog neprimjerenog istupa u javnosti prijavio je trenera Pazinke Mirka Matiku. Uz to, Pazinka je zbog pet opomena u Poreču kažnjena sa 500 kuna.

Podsjetimo, nakon susreta s Bujama pazinski je klub morao platiti 900 kuna. Ako tako nastavi Matikina momčad, klupske će strukture morati krenuti u dodatno traženje sponzora. U biltenu, pak, piše sljedeće:

„Temeljem čl. 121. DP HNS-a nogometni sudac Marin Vidulin, dana 05.04.2021. godine podnio je disciplinsku prijavu protiv trenera NK „Pazinka-Pazin“ Mirka Matike. U pisanoj prijavi navodi neprimjereno ponašanje i istupanje u medijima u eteru Radio Pule u subotu 03.04.2021. godine.

Na temelju prijave pokreće se disciplinski postupak protiv trenera NK „Pazinka-Pazin“ Mirka Matike. Na navedenu okolnost traži se izjava od:

– Mirko Matika – trener NK „Pazinka-Pazin“

Izjavu dostaviti do nedjelje 11.04.2021. godine na mail: darko.banic2@gmail.com, stoji u glasniku. Iako bi realno u Pazinu trebao biti potpuni mir, sve osim pobjede u subotu protiv Novigrada stvoriti će dodatnu tenziju.