Home HRVATSKA I SVIJET HT Prva HNL Stipe Vrdoljak stigao sa Laca na posudbu u Pulu

Stipe Vrdoljak stigao sa Laca na posudbu u Pulu

Iako ga Istra 1961 nije službeno predstavila, Stipe Vrdoljak od proteklog je tjedna novi igrač pulskog prvoligaša. Naime, dogovorena je posudba iz drugoligaša Novigrada do kraja sezone.

Inače, Vrdoljak je rođeni Osječanin koji je iz tamošnjih juniora stigao u Novigrad, a onda se u njega i vratio, nakon “epizode” u Pescari. Uslijedile su dvije posube iz Novigrada, u Hajduk II i švedski AIK.

U protekloj sezoni jesenski dio odigrao je za Novigrad i upisao 17 nastupa, a onda je na proljeće za švedski klub odigrao deset utakmica, i to na poziciju lijevog veznog, za razliku od prije kada je ovdje “stekao ulogu” lijevog bočnog.

Jednu od najboljih utakmica u dresu AIK-a odigrao je protiv Djurgardensa za koji su nastupali švedske legende, Kim Kallstrom i Andreas Isaksson. No, koju god poziciju igrao, sudeći po predstavama u posljednjih godinu-dvije, Vrdoljak bi Istri 1961 trebao biti pojačanje.

[jsMatches id =”12587″ partic_id=”12583″ quantity=”36″ matchtype=”2″ emblems=”0″ venue=”0″ season=”0″ slider=”0″ layout=”0″ groupbymd=”1″ morder=”0″]

[jsStandings id =”12587″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk”]

Previous articleGolobradi Puljani izdržali banjolske nalete
Next articleOdbojkašice se spremaju u Mariboru za EP, Sain i Fabris među 18 igračica