Home ISTRA Stolni tenis STK Brovinje do zlata i bronce u Srdočima

STK Brovinje do zlata i bronce u Srdočima

SHARE

Na Drugom otvorenom turniru PIG regije za najmlađe kadete i kadetkinje u Srdočima mladi stolnotenisači Brovinja osvojili su jedno zlato i jednu broncu i ostvarili dva plasmana u 1/4 finale.

Bernaz Leo je turnir završio bez poraza pobijedivši u grupi Klobasa (Srdoči), Ozretića (Srdoči), u 1/4 finalu Zohila (Pula), u polufinalu Vojnovića (Tar), a jedini set je izgubio u finalu protiv Zidarića (Pula) kojeg je pobijedio 3:1.

Drndić Emanuel je osvojio peto mjesto. Nakon što je grupu prošao kao prvoplasirani pobjedama nad Zohilom (Pula) i Davidovićem (Srdoči) zaustavljen je u 1/4 finalu od Jurišića (Maestral). U kategoriji najmlađih kadetkinja Bernaz Sara je osvojila treće mjesto. U grupi je pobijedila Greblo (Maestral) i Bogović (Malinska).

U 1/4 finalu je pobijedila 3:1 Kafadar (Srdoči), ali je zaustavljena u polufinalu od kasnije pobjednice Basanić (Pula). Tubaković je grupu prošla kao prvoplasirana pobjedama protiv Šantić (Malinska) i Čumpek (Maestral), ali je u 1/4 finalu poražena je od Bogović (Malinska).