Home ISTRA Stolni tenis STK VRSAR NIŽE USPJEHE | Seniorke upisale tri 3:0 pobjede, stigle do...

STK VRSAR NIŽE USPJEHE | Seniorke upisale tri 3:0 pobjede, stigle do završnice kupa, a seniori osvojili Drugu HSTL Zapad

Seniorke stolnoteniskog kluba Vrsar plasirale su se na samu završnicu Hrvatskog kupa, nakon odlične igre u četvrtfinalnom susretu protiv “Mladosti” iz Petrinje i to uvjerljivom pobjedom 3:0.

Niz su nastavile i u Superligi, također maksimalnim pobjedama, protiv Bjelovara i opet protiv Mladosti iz Petrinje. Nastupile su: Manca Fajmut, Martina Rioža, Marta Jurčević i Sena Smailji.

Finale kupa se igra na turniru 14. svibnja 2023., a naknadno će biti određen domaćin. Seniori su u sastavu Jadran Kovačev, Jan Grujović, Mateo Šušljik, Paolo Pulić i Miodrag Banjac osvojili 2. Hrvatsku ligu Zapad nakon posljednje pobjede protiv Malinske 4:0.

Sjajan drugi dio sezone za stolnotenisače Vrsara doveo ih je do titule. Na kraju Paolo Pulić je u Opatiji osvojio kadetski turnir koji je ujedno bio i kvalifikacijski za prvenstvo Hrvatske koje će se održati u Zgrebu od 12. do 14. svibnja 2023. godine.

Previous articleLižnjan dobar, Uljanik odličan – Brodograditelji ‘petardom’ do polufinala Kupa Istre
Next articleNAJAVA | 4. NL NS RIJEKA | 22. kolo: Na Tivoli stiže prvi strijelac lige, a na Olivu Anas, Ahmad i Mazen Sharbini