Home ISTRA Stolni tenis STK VRSAR | Seniorkama slijedi borba, Paolo Pulić do trećeg mjesta

STK VRSAR | Seniorkama slijedi borba, Paolo Pulić do trećeg mjesta

SHARE

Protekao je iznimno bogat tjedan za sve natjecatelje stolnoteniskog kluba iz Vrsara. Najprije su seniori u okviru devetog kola Druge Hrvatske lige zabilježili pobjedu u Pazinu nad istoimenim domaćinom rezultatom 4:0 i potom u okviru 1/16 finala Hrvatskog kupa u Sinju pobjedili 3:1 i time se plasirali u naredno kolo gdje očekuju ekipu Splita.

U sastavu iz Vrsara igrali su: Jadran Kovačev, Mateo Kašner i Jan Grujović. Seniorke su izgubile u susretu 11. kola Superlige od ekipe TIS iz Zagreba rezultatom 3:1 i slijedi borba za ostanak u društvu najboljih. I na kraju u nedjelju je na međunarodnom turniru u Dugom Selu igran Memorijal „Đuro Dubenik“ na kojem je izvrstan rezultat ostvario Paolo Pulić osvojivši treće mjesto i tako nastavio niz odličnih igara na turnirima širom Hrvatske.

U subotu seniorke igraju u Bjelovaru 12. kolo  dok seniori u Vrsaru očekuju Opatiju u okviru desetog kola. Mlađe kategorije igraju ekipno prvenstvo Istarske i Primorsko-Goranske županije koje se održava krajem tjedna.