Home Nogomet Treća HNL Zapad STO UPITNIKA | Rovinježi (ne) komuniciraju isključivo preko web stranice, a situacija...

STO UPITNIKA | Rovinježi (ne) komuniciraju isključivo preko web stranice, a situacija ne djeluje bajno

SHARE

U Rovinju situacija nije bajna, to nije tajna. Mlada momčad koja je ovog ljeta ostala bez kapetana Vigana Hoxhe ušla je u Treću HNL Zapad, a zasad je teško reći je li to dobra ili loša vijest za rovinjski nogomet.

Da nešto nije u redu, potvrdio nam je prošli tjedan. Nazvavši trenera Sabita Šljiva koji je inače oduvijek bio otvoren prema IstraSportu, uvidjeli smo da će NK Rovinj do daljnjeg komunikaciju s medijima vršiti isključivo preko web stranice.

To i ne bi bio problem, da posljednja objava na njoj nije upisana sredinom lipnja. Nakon toga pokušali smo, makar ne za objavu, već za informaciju, kontaktirati Zorana Peruška, novog klupskog koordinatora struke koji je bio neobičan oštar: „O svemu možemo razgovarati, o NK Rovinju zasad još ne.“

Uslijedio je nevezano uz to satni razgovor s Eciom Krizmanićem, jednim od trenera u tom klubu koji je također izrazito otvoren po svim pitanjima, ali na temu kluba nije htio previše. Posljednji pokušaj uslijedio je jutros kad smo od predsjednika Davida Modrušana dobili sljedeće:

„Uskoro ćete biti obaviješteni o svemu, pozdrav.“ Dok nekolicina klubova u ligi pripreme započinje sutra, iz Rovinja nema ni „miligram“ informacija. Ne želeći remetiti mir na Valbruni, treba reći da se već nekolicina potencijalnih pojačanja odlučila za druge klubove, a da su neki prvotimci u ozbiljnim razgovorima s klubovima u Istri. Ništa, nema nam druge nego čekati informaciju iz Rovinja.