Home ISTRA Stolni tenis STOLNOTENISKE AKTIVNOSTI | Brovinje najbolji klub na drugom županijskom turniru

STOLNOTENISKE AKTIVNOSTI | Brovinje najbolji klub na drugom županijskom turniru

SHARE

Stolnotenisačice Vrsara izgubile su u susretu petog kola protiv ekipe STK Varaždin rezultatom 3:1. Za ekipu iz Vrsara prvi put u susretu superlige nastupila je i mlađa kadetkinja Ema Brizić. Jedinu pobjedu zabilježila je Klara Bardač. Vrsar je trenutačno na osmom mjestu superligaške ljestvice.

Stolnotenisači su zadržali stopostotan učinak nakon domaće pobjede nad ekipom Jadrana iz Poreča rezultatom 4:1. Opet su sjajni bili Jadran Kovačev, Jan Grujović i Leo Lukez. Također, odigran je prvi županijski turnir za mlađe kategorije u Pazinu. Izdvajamo prve nastupe za Vrsar Paole Koraca i Emila Prekalja.

Morena Brajković osvojila je treće mjesto u konkurenciji mlađih kadetkinja. Paolo Pulić također treći u najmlađim kadetima. Najbolji u kadetkinjama i kadetima su bili sestra i brat Ana i Leo Lukez, isto članovi stolnoteniskog kluba Vrsar.

U četvrtak je na rasporedu turnir prigodom Fešte Svetog Martina, zaštitnika Vrsara u svim kategorijama. Turnir počinje u 15 sati u dvorani osnovne škole. U petak počinje i međunarodni turnir u Varaždinu za mlađe kategorije na kojem nastupaju i natjecatelji iz Vrsara.


Mladi stolnotenisači Brovinja bili su najuspješniji na drugom otvorenom turniru Istarske županije koji je održan u Pazinu u. Osvojili su čak 8 medalja i to tri zlatne, dvije srebrne i tri brončane. Vrsar je osvojio dvije zlatne i dvije brončane, Maestral jednu zlatnu i jednu srebrnu, a medaljama su se još okitili i stolnotenisači Pazina, Pule, Tara, Novigrada i Jadrana.


Najmlađi kadeti

 1. JURIŠIĆ Domagoj (Maestral)
 2. VOJINOVIĆ Raul (Tar)
 3. DRNDIĆ Emanuel (Brovinje)

PULIĆ Paolo (Vrsar)

Mlađi kadeti

 1. GRIPARIĆ Josip (Brovinje)
 2. JURIŠIĆ Domagoj (Maestral)
 3. FILIPOVIĆ Danijel (Tar)

DRNDIĆ Emanuel (Brovinje)

Kadeti

 1. LUKEZ Leo (Vrsar)
 2. PUTIGNA Stefano (Pula)
 3. GRIPARIĆ Josip (Brovinje)

HOLIK Raul Dominik (Novigrad)

Najmlađe kadetkinje

 1. BERNAZ Sara (Brovinje)
 2. TUBAKOVIĆ Ivana (Brovinje)
 3. LOZANČIĆ Sara (Jadran)

BEDNAIĆ Kiara (Jadran)

Mlađe kadetkinje

 1. BERNAZ Sara (Brovinje)
 2. TUBAKOVIĆ Ivana (Brovinje)
 3. MIKIČIĆ Nirvana (Pazin)

BRAJKOVIĆ Morena (Vrsar)

Kadetkinje

 1. LUKEZ Ana (Vrsar)
 2. CVEJIĆ Tea (Pazin)
 3. MIKIČIĆ Nirvana (Pazin)