Home ISTRA Ostali sportovi STOP ŽUTIM TRAVNJACIMA | U suradnji s našim portalom, tvrtka Juran Pumpe...

STOP ŽUTIM TRAVNJACIMA | U suradnji s našim portalom, tvrtka Juran Pumpe nudi popust od 10% !

IstraSport već godinama, u domeni svojih mogućnosti, radi na poboljšanju istarskog nogometa, ali i sporta u globalu. Zbog toga smo ovih dana razvili poticajnu priču s jednom pulskom tvrtkom kako bi pomogli nogometnim klubovima koji godinama „vuku“ probleme s lošim travnjacima, žutom travom i slično.

Naime, obzirom na to koliko godišnje navodnjavanje košta, mnogi klubovi su primorani „štediti“ na vodi, a malo je poznata činjenica da se gotovo 2% od ukupne količine vode na našoj planeti nalazi u podzemnim vodama. Ne treba naglasiti da su podzemne vode besplatne, a dolazak do njih omogućava Vam tvrtka Juran Pumpe, dugogodišnji prijatelj IstraSporta.

Dogovorom spomenuta dva subjekta, klubovi s područja istarske Županije imaju pravo na popust od 10% na ukupnu cijenu instalacije pumpi!

Zato, javite se na 091 531 3899 (Ivan Juran) ili na mail: potopnepumpe@gmail.com te zatražite službenu ponudu i ne plaćajte više ni kap vode za navodnjavanje igrališta koje će vrlo brzo postati zeleno kakvo i treba biti – kako bi djeca i odrasli uživali i bili pod što manjim rizikom od ozljeda!