Home ISTRA Futsal “Stradalo” i Jesenje, Futsal Pula galopira prema naslovu prvaka!

“Stradalo” i Jesenje, Futsal Pula galopira prema naslovu prvaka!

SHARE

U trećem kolu Druge HFL Zapad Futsal Pula nastavila je s maestralnim igrama i lakše od očekivanog savladala kvalitetno Jesenje. Momci iz okolice Krapine su jedni od favorita za naslov i sigurno Marinku Mavroviću što su ovako „šaptom pali“ danas u Puli.

U prvome poluvremenu Puljane u vodstvo dovodi Antonio Vuzem, a za sigurnu prednost prije predaha pobrinuo se Bepo Paus na asistenciju Matkovića.  U prvoj minuti nastavka domaći kapetan Goran Urošević zabio je za povećanje vodstva pa gosti odmah uvode golmana igrača. Rezultat toga bila su nova dva pulska gola, na četiri razlike povećao je Matković,a peticu u mreži Jesenja potvrdio Barišić.

Josip Jurić uspio je smanjiti rezultat nakon jednog prekida, ali ubrzo dolazi i šesti gol Puljana kao i potez utakmice nakon što je Urošević iskoristio proigravanje Matkovića i petom poslao loptu iz nemoćnog Malogorskog. Do kraja su Puljani održali visoku prednost i zasluženo slavili.


PULA – Dom sportova Mate Parlov – DRUGA HFL ZAPAD

FUTSAL PULA-JESENJE 7:2 (2:0)

Strijelci: 1:0 Vuzem 11′, 2:0 Paus 16′, 3:0 Urošević 21′, 4:0 Matković 21′, 5:0 Barišić 25′, 5:1 Jurić 27′, 6:1 Urošević 32′, 7:1 Paus 36′, 7:2 Levak 38′

Žuti kartoni: Urošević (Futsal Pula) Vidović, Majić, Rumbak, Levak (Jesenje)

FUTSAL PULA: Jamičić, Urošević, Grbić, Paus, Barišić, Loreber, Matković, Bilić, Hrgota, Vuzem, Hasanbašić, Vukmir

JESENJE: Malogorski, Pasariček, Majić, Rumbak, Jurić, Jelovečki, Tušek, Levak, Vidović