Home IstraSport STUDENI – DONACIJE | IstraSport u zimskom prijelaznom roku traži pojačanje

STUDENI – DONACIJE | IstraSport u zimskom prijelaznom roku traži pojačanje

Sportski klubovi u zimskom prijelaznom roku najčešće dovode samo što moraju, bez pretjeranih „rošada“ u svojim kadrovima. Otprilike u toj situaciji je i IstraSport. Brojke zvuče simpatično, ali kadar „redakcije“ se mora pojačati.

Što je, u globalu, dobra stvar. Tijekom zimskih mjeseci pokušati ćemo pronaći mlađu osobu vrijednu pažnje, željnu učenja, mentorstva i ono što je preduvjet – zaljubljenu u sport. Svega imamo, samo nam trebaju „srce, ruke i lopata“.

Naime, ovog listopada „natipkano“ je 289 autorskih članaka, a lani je brojka u istom mjesecu bila na 303 članka. Na koje je „sfere“ otišao IstraSport u posljednje tri godine govori činjenica kako je 2019., također u listopadu objavljeno 250 autorskih članaka, a godinu ranije bili smo na 242.

Kako bi ostali na 300+ u mjesecima kada se igraju službena natjecanja, treba nam još jedna osoba koja će krajem godine biti prezentirana javnosti kao novi član redakcije IstraSporta. Hvala vam što ćete nam pomoći u tome – za kvalitetniji IstraSport.