Arhiva

Subašić debitirao golom

Iako je na prvu kontrolnu utakmicu u Novigrad doputovao bez šest ponajboljih nogometaša: Šarina, Munjasa, Mehića, Bojkića, Juričića i Hodžića labinski Rudar je od prve minute dominirao Lacom praktički ne dozvolivši domaćinu da im ozbiljnije ugrozi gol.

 

Uz strijelca Subašića i asistenta mu Cuclića, u gostujućim redovima najistaknutiji pojedinci su bili rutineri Fable i Hoxha koji su svojim iskustvom unosili sigurnost i samopouzdanje u zadnjoj i veznoj liniji.

 

Narednu utakmicu Labinjani igraju u subotu 30. srpnja protiv Žminja, a mjesto odigravanja će biti poznato tijekom sutrašnjeg dana. Želja Valdia Šumberca je da se igra u Zelenicama.

 

KONTROLNA NOGOMETNA UTAKMICA

NK NOVIGRAD-NK RUDAR 0:1 (0:0)

MJESTO: Novigrad IGRALIŠTE: Laco GLEDATELJA: 50 TEREN: travnat-odličan VRIJEME: ugodno-povremeno malo kišovito

GLAVNI SUDAC: Mato ČAVAROVIĆ (Buje) DELEGAT: Franko KATUNAR (Novigrad)

NK NOVIGRAD (Novigrad): Crnogorac, Kotiga, Sinčić, Giangrande, D.Vuk, Beletić, Jugovac, Vehapi, Viljanec, Risonjić i Halilović. JOŠ SU IGRALI: M.Čančar, I.Čančar, I.Vuk, Sergo, Tikač i Ragač. TRENER: Robert JUGOVAC

NK RUDAR (Labin): Vozila, Čerljenko, Knapić, Jajčević, Fabeta, Fable, Hoxha, Imširović, Stepčić, Ružić i Cuculić. JOŠ SU IGRALI: Paliska, Subašić i Ristić. TRENER: Valdi ŠUMBERAC

STRIJELCI: 0:1 Subašić (47.)

IGRAČ UTAKMICE: Fatos HOXHA (Rudar)

 

PRVO POLUVRIJEME

Prvo poluvrijeme je uglavnom proteklo u ispitivanju snaga i bez izrazitijih prijetnji prema vratarima. Jedine dvije polu-prigode desile su se ispred Crnogorca no nisu ih iskoristili Cuculić i Ružić.

 

DRUGO POLUVRIJEME

Gosti su i u nastavak ušli odlučnije ali i konkretnije. Igrala se druga minuta kad je Cuclić kratkom paralelom odlično u for izbacio mlađahnog kadeta Adnana Subašića, a ovaj u stilu prekaljenog rutinera zatresao mrežu nemoćnog Crnogorca.

 

Pred sami kraj Labinjani su mogli postići i drugi gol no Jajčević je, nakon ubačaja Hoxhe iz korenera, glavom sa pet-šest metara umjesto nebranjenog dijela mreže gađao ravno u domaćeg vratara Crnogorca.

 

Kalendar

srpanj 2024
P U S Č P S N
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031