Home Nogomet Četvrta HNL Zapad Sudar Medulina 1921 i Mladosti kao poslastica pred vikend

Sudar Medulina 1921 i Mladosti kao poslastica pred vikend

SHARE

Dok od vodstva fažanske Mladosti nemamo povratnih pozitivnih reakcija ni što se tiče naših “live” prijenosa ni ičega drugoga, srećom od njihovih nogometaša ne nailazimo na tzv. silenzio.

Uvijek su svi njihovi članovi seniorske momčadi imali  razumijevanja i strpljenja da na naše upite odgovore, pa je tako to učinio ovoga tjedna i Mark Kostešić u najavi subotnjeg istarskog derbija.

“Očekujem tvrdu i zahtjevnu utakmicu u petak između dvije ekipe koje se jako dobro poznaju. Ono što želim je da ns i vrijeme posluži te da to bude jedno lijepo nogometno poslijepodne u kojemu će slaviti ekipa koja bude napravila manje pogrešaka. Želja mi je, naravno, da to budemo mi.

Kiksali smo na Olivi protiv Kraljevice i sada se moramo odužiti našim navijačima te probati uzeti pun plijen u Medulinu. No, biti će zahtjevno. Medulin je super momčad koja se još pojačala u odnosu na prošlu godinu. Kod nas pak, ima kartoniranih kao npr. Matija Subanović i Marin Ritić, ima i ozlijeđenih pa bi u našem sastavu moglo biti i iznenađenja”. – odgovorio je Mark na naš upit.

Medulinci su zaista, kako Mark kaže i ojačali ali i pomladili svoju momčad. No, i takvi su pokazali da će voditi jednu od glavnih uloga u ovogodišnjem natjecanju. Jedan od onih koji je ovoga ljeta pristupio Medulinu je i Benjamin Golubić.

“U petak nam slijedi domaća utakmica sa Mladosti u koju ulazimo u dobroj formi s drugog mjesta. Obje ekipe se dobro poznaju, znamo što nas očekuje te ćemo se sigurno dobro pripremiti za taj susret. Želimo nastaviti sa stopostotnim učinkom na našem terenu i s tim ciljem ulazimo u susret kako bi se nakon iduća dva istarska derbija malo odmakli od ekipa sa sredine ljestvice”. – Benjaminove su riječi.

Iako su obojica napomenuli, napomenimo i mi još jednom kako se susret  igra u petak, 08.10. sa početkom u 16:30 na medulinskoj Mutili, a istarski će derbi odsuditi istarska trojka na čelu sa Petrom Pejkunovićem kojem će asistirati Kristijan Radovan i Marijan Pavlović.