Home Boćanje Prva HBL SUPER HBL | Boćarima Pule istarski derbi, Pazinjanima posljednja boća odnijela pobjedu

SUPER HBL | Boćarima Pule istarski derbi, Pazinjanima posljednja boća odnijela pobjedu

Krenuli su i boćari sa svoje dvije lige u Super HBL. Pula je slavila u istarskom derbiju u Ligi za prvaka dok je Pazin na svom terenu remizirao sa Svetim Jakovom iz Jadranova. Iako je u Puli „punteggio“ 230:234 pripao Porečanima, na kraju je Pula slavila s 15:11.

Petar Barlian je kod domaćih ostvario tri pobjede, i to protiv sjajnih protivnika, a odličnu utakmicu pružio je i Davor Jelovica, s dvije pobjede, bez poraza. Kod gostiju „brzinci“ Živolić i Kraljić pobijedili zasebno i u štafeti.

ZAPISNICI PRVOG KOLA LIGE ZA PRVAKA

U ligi za ostanak Pazinjani su u dramatičnoj završnici izgubili bod. Nikola Hrelja je pogodio „balin“ za slavlje u paru s Lančom te se činilo kako Ivančić i Štihović vode Pazinjane prema pobjedi, jer su imali 7:7 i boću viška. No, Štihović ju je malo „produžio“ pa je počelo slavlje Sv. Jakova koji je već računao na poraz.

Ponovno je odličnu utakmicu odigrao Nikola Hrelja, pobjednik u trojci i paru, ali i Alen Guštin koji je u dva pojedinačna sraza donio četiri boda. Dajan Jurman je za jednu boću bio uskraćen za tri pobjede, pa je ostvario dvije, i to uvjerljive.

ZAPISNICI PRVOG KOLA LIGE ZA OSTANAK

Previous articleSADA DOLAZI SAMOBOR | Košarkaši Stoje se pobjedom u Zadru doveli u odličnu situaciju
Next articleKK Pazin pobijedio novog prvaka lige za treće mjesto na kraju sezone!