Home Nogomet Ostalo SuperSport HNL | Spuštaju se zastori na još jednu nogometnu sezonu

SuperSport HNL | Spuštaju se zastori na još jednu nogometnu sezonu

FOTO: NK Istra 1961 / Facebook

Nema nikakve potrebe da se ikoja utakmica zadnjega kola odigra istovremeno. Sve je riješeno, sve se zna, sve je jasno, jedino je pitanje koliko će novaca koja momčad zaslužiti od TV prava. Stoga nije svejedno hoćeš li sezonu peti, šesti, sedmi ili osmi, a jedino je to još koliko-toliko neizvjesno.

Puljani će se od svoje publike pokušati oprostiti pobjedom protiv Slaven Belupa i okončati sa najboljim uspjehom u HNL-u ikada, sa petim mjestom koje je konačno nakon niza godine patnji i muka podiglo nogometnu igru u najvećem gradu Istre na jedan malo viši nivo. Nadajmo se da će tako ostati i dogodine te da će i sljedeće sezone pulska publika uživati u borbi za visoke pozicije.

Varaždin i Lokomotiva će otvoriti kolo ovoga petka, dok se u subotu od 19:00 igra posljednji prvoligaški susret u Gradskom vrtu prije preseljenja na Pampas. Osijek i Rijeka odlučiti će tko će sezonu okončati sa brončanom medaljom oko vrata.

Nedjelju će, a samim time i sezonu zatvoriti dva naša najuspješnija kluba, Dinamo i Hajduk. Splićani na svom Poljudu očekuju suparnika iz jučerašnjeg finala Kupa, dok će Dinamo napraviti sve da popuni sjever, zapad i jug u proslavi nove titule prvaka, a za suparnika ima Goricu.


Previous articleNAJAVA | 4. NL NS Rijeka | 26. kolo: Preostala je bitka za poziciju broj tri i bitka za ostanak
Next articleMAMA ŠČ NA STELLA MARISU | Umag Music Nights postaje epicentar glazbenog uzbuđenja uz Jelenu Rozgu i Let 3