Home Nogomet Istra 1961 SUTRA HAJDUK U PULI | “Pokazali smo da na Drosini možemo igrati...

SUTRA HAJDUK U PULI | “Pokazali smo da na Drosini možemo igrati sa svima”

SHARE

Danas se održala online tiskovna konferencija uoči utakmice desetog kola Prve HNL, između Istre 1961 i Hajduka. Utakmica je na rasporedu sutra, u subotu, 31. listopada od 17 sati na gradskom stadionu Aldo Drosina.

„Svi znamo tko je Hajduk i što očekuju od sutrašnje utakmice. Meni je najviše žao što neće biti publike i što nećemo imati podršku navijača, to je mali hendikep za nas. Gledamo na sutrašnju utakmicu kao neku vrstu iskupljenja zbog poraza u zadnjoj utakmici. Neophodno nam trebaju bodovi, ova utakmica je izrazito bitna“, rekao je glavni trener Fausto Budicin.

„Do sada smo pokazali da na Drosini možemo igrati sa svakim. Mislim da će biti zanimljiva i gusta utakmica, ali borit ćemo se najjače što možemo za bodove“, poručio je Mateo Lisica, mladi nogometaš pulskog prvoligaša.

U posljednjih pet susreta Hajduk je pobijedio četiri puta, a jednom, prije točno 13 mjeseci, bilo je 1:1 u Puli. Splićani su danas dobili novog predsjednika pa će možda i to biti “vjetar” u leđa Hajdukovcima, iako su svakako favoriti u Puli.

Utakmicu će suditi Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca dok će mu pomagati Goran Pataki (Đakovo) i Tomislav Keglević (Našice). Četvrti sudac je Ivan Matić iz Osijeka, a Ivan Bebek iz Rijeke je VAR sudac. Martin Šarić iz Vrbovca je delegat susreta.


PRVA HNL – 10. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”5508″]

PRVA HNL – LJESTVICA

[jsStandings id =”57284″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk;emblem_chk” display_name =”1″]

PRVA HNL – 11. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”5509″]