Home Podcast Učka SUTRA PRVI PODCAST UČKA | Postavite i Vi pitanje gostu Zoranu Perušku!

SUTRA PRVI PODCAST UČKA | Postavite i Vi pitanje gostu Zoranu Perušku!

SHARE

Sutra, 16. veljače, s gotovo mjesec dana zakašnjenja od planiranog, kreće prvi Podcast Učka, prvi istarski podcast (video emisija izvan televizijskih studija koja uključuje voditelja i goste). Prvi gost je sportske prirode, iako će gostovati ljudi iz svih društvenih sfera života, a dolazi iz Pule.

Riječ je o Zoranu Perušku, nogometnom treneru s UEFA PRO licencom, koji je u karijeri vodio više istarskih klubova, a iako je bio veoma uspješan u svom prvom mandatu u Velom Vrhu, Rovinju, Barbanu i fažanskoj Mladosti, ulazi u povijest kao trener koji je osvojio naslov prvaka države u futsalu, s tadašnjim MNK Potpićnom 98.

Podcast Učka sastojati će se od intervjua i pitanja koja postavlja voditelj, zatim od dvije rubrike u kojima sudjeluje naš gost te za kraj – pitanja gledatelja. Dakle, sudjelujte i Vi u našem povijesnom prvom istarskom Podcastu Učka!

Podcast Učka je projekt koji je nastao kao plod suradnje dva internetska portala – Labinske Komune i IstraSporta te će se prema brojkama iz 2019. godine, gosti obraćati auditoriju od otprilike 300 000 različitih posjetitelja ta dva portala.

[os-widget path=”/istrasport/postavite-pitanje-zoranu-peru%C5%A1ku”]