Home ISTRA Futsal Sutra se u Pazinu igra završnica zimske lige

Sutra se u Pazinu igra završnica zimske lige

SHARE

Završnica malonogometne zimske lige grada Pazina održati će se u subotu 11. siječnja u Školsko-gradsko sportskoj dvorani u Pazinu.

U organizaciji NK Pazinke malonogometna Zimska liga „La Marenda“ krenula je početkom prosinca i nastupilo je 12 ekipa, a nakon razigravanja po skupinama, prošlu nedjelju počela je nokaut faza iz koje su četiri najbolje ekipe izborile završnicu.

Sutrašnji program započinje u 17:40 sati kada je na rasporedu prva polufinalna utakmica između mlade pulske ekipe MNK Badel i žminjskih malonogometaša pod nazivom The Bar Žminj, dok u 18:20 sati slijedi drugi polufinalni dvoboj gdje će snage odmjeriti poznate domaće ekipe Plavog puta i Ulja Komarija.

Program Finalnog dana upotpunit će revijalna utakmica s početkom u 19:00 sati između predstavnika Grada Pazina i predstavnika uprave i stručnog stožera Nogometnog kluba Pazinka Pazin. U 19:30 sati predviđen je početak utakmice za treće mjesto, dok je u 20:15 sati predviđeno finale za prvo mjesto.

U 21:00 sati održati će se svečana dodjela nagrada i priznanja za prve četiri plasirane ekipe lige, te najboljeg igrača, vratara i strijelca, gdje u toj konkurenciji za sada vodi Matko Videkić iz ekipe Plavog puta s 12 postignutih golova ispred Gianluce Banka iz ekipe Ulja Komarija koji ima na kontu devet golova.