Home Nogomet Ostalo Sutra u Kringi započinje malonogometni turnir sa 16 momčadi

Sutra u Kringi započinje malonogometni turnir sa 16 momčadi

Sutra u Kringi započinje malonogometni turnir povodom blagdana Sv. Marije Velike, a organizatori su “spremili” čak 16 momčadi. Natjecanje započinje sutra kada se igraju dvije skupine, dok će se preostale dvije odigrati u četvrtak.

Završnica je na rasporedu u petak sa početkom u 20 sati, a “križaju” se skupine A i D te B i C. Organizatori su osigurali i vrijedne nagrade pa će tako četvrtoplasirana momčad kući ponijeti pehar, dok će vjerojatno “kašeta” pive i sir “nestati” na licu mjesta.

Trećeplasirana momčad uz pehar zaslužiti će ukusnu prehrambenu namirnicu – odojak, a viceprvaci će dobiti karter za Aquapark Aquacolor u Poreču. Prvake turnira vrlo će vjerojatno više od pehara oduševiti pršut, a uz to dobiti će i večeru u Fast Foodu Princeu. Također, peharima će biti nagrađeni i najbolji pojedinci turnira – golman, strijelac i igrač.

A SKUPINA

Ulja Komarija, Varioci, Santi i Tango Šojić Pizzeria Napoli

B SKUPINA

Klinac, Kringa, Plinara Baderna i MNK Borac

C SKUPINA

Konoba Danijeli, Višnjan, Risevi i Kašćerga

D SKUPINA

CB Viale Poreč, Motovunski Novaki, NP i Internacional


Petak, 11.08.2017

ČETVRTINALE
20:00 A1 – D2
20:30 B1 – C2
21:00 C1 – B2
21:30 D1 – A2
 

POLUFINALE
22:00 (A1 : D2) – (B1 : C2)
22:30 (C1 : B2) – (D1 : A2)

Organizator Maikol Prenc objasnio je kako se utakmica za treće mjesto igra u 23 sata, a veliko finale na rasporedu je pola sata kasnije. Nakon toga, iskoristio je prigodu da se zahvali sponzoru turnira – Fast Foodu Prince i Općini Tinjan.

Previous articleJelavić spriječio novi remi protiv niželigaša
Next articleIlinčić iz Austrije u Italiju