Home ISTRA Futsal SVE JE SPREMNO ZA POVIJESNI SUSRET: Pred kamerama Futsal Pula dočekuje Šibenik...

SVE JE SPREMNO ZA POVIJESNI SUSRET: Pred kamerama Futsal Pula dočekuje Šibenik 1983

SHARE

Povijesni susret što se tiče pulskog malog nogometa, odnosno futsala, igra se ove nedjelje, 03. listopada, od 15:00 sati. Futsal Pula Stanoinvest, novi prvoligaš, igra premijernu utakmicu u Prvoj HMNL, a protivnik je Šibenik 1983.

Pojačanja i općenita posloženost kluba govori kako je projekt u Puli ozbiljna priča, ali na parketu tek treba dokazati da jug Istre ima stabilnog prvoligaša. Za utakmicu u nedjelju sve su raspoložive snage dostupne treneru Frani Despotoviću, a mi smo o svemu pomalo popričali s kapetanom Goranom Uroševićem.

„S obzirom da je trener malo kasnije došao vrijeme prilagodbe je bilo kratko, ali dečki odlično usvajaju zadatke koji se stavljaju ispred njih te smo jako zadovoljni što će nam prenijeti dio svoga futsal znanja“, rekao je Goran na početku pa usporedio dvije pulske momčadi, sad i lani:

„Mislim da smo na papiru jači nego prošle godine te to trebamo i pokazati na terenu, jer je to jedino mjerilo. Sigurno da možemo i moramo biti još bolji s obzirom da su nam došli Luketin i Stojković. Meni je posebno drago da su nas pojačali domaće snage – braća Moravac te mladi Ljubas koji nam se također priključio i koji su jedni od najboljih mladih igrača na ovim prostorima.”

Kakvih nas 40 minuta čeka: „Očekujem čvrstu utakmicu. Prošle godine su odigrali odličnu utakmicu protiv nas u Puli. Ove godine im se priključio naš prošlogodišnji član Franjo Matković te, koliko sam pročitao, odlični Jurić, ali bez obzira na to mi želimo uzeti prva tri povijesna boda u 1.HMNL za Futsal Pulu“, okončao je Urošević.

Utakmicu možete gledati i u dvorani, ali i u uživo prijenosu na našem portalu – na sljedećem videu.