Home Nogomet Mlađi uzrasti Sve je spremno za prvi od tri golmanska kampa Cotić-Starčić koji će...

Sve je spremno za prvi od tri golmanska kampa Cotić-Starčić koji će se ovog ljeta održati u Ravnoj Gori!

SHARE
Aleksandar Starčić, Vesna Janko Radovan, Aleksa Cotić, Romina Cotić i Tea Cotić

Dolazi novo ljeto i još jedno izdanje najvećeg vratarskog kampa u Hrvatskoj – ljetnog Goalkeeper campa Cotić-Starčić u Ravnoj Gori. Nakon što su prije dvije godine krenuli s ljetnim terminom, prošle godine imali su dva, a ove godine premijerno idu u tri termina.

Turnus u Ravnoj Gori kreće s prvim koji počinje 19.06 i traje do 24.06 te zatim s dva termina u srpnju, i to od 09.07 do 14.07 te treći od 14.07 do 19.07. Svi termini su odavno popunjeni s ukupno 65 vratara koji dolaze sa svih strana Hrvatske od Dubrovnika do Osijeka.

Ove će godine kamp polaziti puno vratara prvoligaških klubova Istre, Zagreba, Varaždina, Slaven Belupa, Rijeke, a ima i polaznika iz Slovenije.

„Ponosni smo na sve ostvareno u ove tri godine gdje smo se profilirali u najveći i najpoznatiji vratarski kamp u Hrvatskoj. Naš kamp raste iz dana u dan te uz već stalne baze Novigrad i Ravnu Goru, ovaj smo Uskrs odradili kamp u Međimurju gdje ćemo se sigurno opet vratiti. Uskoro će izaći termini jesenskog kampa u Postojni i tu nije kraj jer planova ima puno“, rekli su nam organizatori.

Svoj dolazak je već najavila i HNTV televizija, razni mediji te mnogi gosti koji će pohoditi Ravnu Goru u našim terminima. Istra će u Ravnoj Gori naravno imati 30-tak polaznika od kojih desetak s Bujštine.

„Raduje nas podatak da nam se termini popune u samo nekoliko dana te već sada moramo razmisliti da sljedeće ljeto napravimo i četvrti termin. Isto tako, jako nam je žao što ne možemo ugoditi svima jer je i ovo ljeto ispod crte ostalo 30-tak vratara.“

Ovo će ljeto uz trenere Aleksu i Aleksandra u ‘staffu’ biti i Danijel te tri dame: Romina Cotić, glavna i odgovorna za organizaciju, Tea Cotić koja je zadužena za snimke i slike treninga te doktorica Vesna Janko Radovan koja će brinuti za prehranu i zdravlje prisutnih vratara.

„Veselimo se novom druženju, a vratarima koji će odraditi devet treninga u pet dana obećajemo puno rada i znoja. Također, zahvaljujemo sponzorima Santa vodi, Imp Sport Umag te Bonin tartufima iz Livada. Svatko je od njih ugradio dio sebe kako našim vratarima ne bi ništa nedostajalo“, rekli su organizatori za kraj.