SHARE

Kad god s nečim niste zadovoljni u HNS-u ili NSŽI-u, sjetite se Hrvatskog rukometnog saveza. HRS je vjerojatno savez koji najviše kontinuirano radi na destrukciji vlastitog sporta, a nažalost, to se nastavilo i danas.

Za neupućene, danas igraju PPD Zagreb i NEXE. To je nakon više od 20 godina pravi derbi koji će odlučiti prvaka Premijer HMRL. Možda ne već danas, ali taj susret bi mogao presuditi ili usmjeriti pojedini klub prema naslovu.

NEXE ima sjajnu sezonu, odlično igraju i definitivno mogu zaprijetiti ovakvom PPD-u, i dalje jakom, ali više ne toliko nadmoćnom nad Našičanima. Susret je to koji u rukometnim krugovima privlači veliku pažnju. Ali, tu dolazimo do Njega, čije se ime ne spominje.

Naime, PPD Zagreb je odlučio domaću utakmicu igrati u Kutiji Šibica koja ima kapacitet 900 gledatelja, a NEXE-u su dodijelili 60, umjesto 200 ulaznica koliko ih pripada s naznakom da su toliko dobili i od NEXE-a kad se igralo u Našicama. Međutim, nisu rekli kako su toliko – i tražili!

E sad, ono najluđe. HRS vrlo često prenosi utakmice Premijer HMRL putem svog Youtube kanala, a prijenosi znaju biti i na Areni Sport. Pogađate, danas nema kamera u dvorani, u smislu da nema prijenosa. Najveći hrvatski rukometni derbi danas se neće moći gledati, čak ni na Youtube kanalu HRS-a. Istarskim rječnikom, „ta je lipa“. Hrvatski rukomete, nisi ovo zaslužio.