Home Nogomet Ostalo TAKO SE BORI ZA ISTARSKI NOGOMET | Kolićeva oštra ostavka dokaz je...

TAKO SE BORI ZA ISTARSKI NOGOMET | Kolićeva oštra ostavka dokaz je da ima hrabrih, mladih i pametnih ljudi

Danas smo, nakon što smo saznali da će sutra na parketu nogometni stručnjaci dobiti uvid u to tko od 2008. godišta u Istri zaslužuje dobiti poziv za selektivni proces, za komentar zamolili predsjednika Zbora trenera IŽ, Sašu Kolića koji nam je otkrio eksluzivu:

„Dana 03. veljače predao sam ostavku na tu poziciju, više nisam predsjednik Zbora trenera IŽ. Do danas nisam dobio nikakav odgovor, a istu sam poslao Izvršnom i Nadzornom odboru ZNT-a, ali to je moja odluka i neće se promijeniti“, deklarativan je bio Saša Kolić kojeg smo zamolili za intervju koji je dogovoren za početak sljedećeg tjedna.

Predsjednik NSŽI-a Darko Raić Sudar nije trenutno u Istri pa nije upućen u sve, ali nam je poslao pismenu ostavku Saše Kolića. Već sad, kako god završila ova priča, Kolića se mora nazvati najhrabrijim djelatnikom u istarskom nogometu u posljednjih tko zna koliko godina jer ovakav argumentirani istup nije viđen…pa, nikad dosad.

Ironično, možda je na odlasku napravio najveću stvar. Nadajmo se da će istarski treneri shvatiti da su oni jedini i najveći krivci za postojeće stanje, a ne niti jedan pojedinac, bez obzira što se u ovom trenutku možda ne čini tako.

Previous articleSELEKTIVNI PROCES | Sutra turnir u Pazinu, ne da nam se ni svađati više…
Next articleNakon šest mjeseci i četiri dana pulski prvoligaš upisao zlata vrijednu pobjedu