Home Rukomet Prva HRL Jug Teo Daskijević: Ne smijemo podcijeniti Metkovce, moramo pokazati ozbiljnost kao protiv Dubrovnika

Teo Daskijević: Ne smijemo podcijeniti Metkovce, moramo pokazati ozbiljnost kao protiv Dubrovnika

Teo Daskijević (FOTO: Daniel Cerovac)

U Prvoj HRL Jug oba istarska kluba “guraju” prema svojim željama. Postoji realna mogućnost da Labinjani okončaju polusezonu bez poraza, a Buzećani su među četvorkom koja je pobijedila tri utakmice, a bila poražena u četiri.

Sada u “grad piva i tartufa” stižu Metkovci, koji imaju isti skor kao i Sirotićeva momčad, s tom razlikom da su oni na svom parketu izgubili od Ribole Kaštele i Splita, ali i da su slavili u gostima kod Pećina i Solina.

Međutim, Buzet nije nimalo sličan potonjoj dvojci, pa su u ovom susretu favoriti. U prošlom kolu dobro su se držali protiv kandidata za vrh, Hrvatskog Dragovoljca: “Već na samom početku moglo se zaključiti da će biti teška utakmica i da moramo odigrati u najboljem izdanju, ako mislimo osvojiti bodove. Sredinom prvog dijela ostali smo bez Lušića što je bio veliki udarac na naše ambicije, obzirom na brojnost u toj utakmici i njegovu kvalitetu”, započeo je Teo Daskijević, koji je u Buzet stigao ovog ljeta iz Crikvenice.

Inače, dvorana u Omišu je jedina u ligi gdje se “ljepilo” ne smije koristiti: “To je definitivno veliki problem za sve momčadi, a uz to bila je i prepuna dvorana pa smo tek u drugom poluvremenu odigrali kako treba. Pokazali smo da možemo i znamo igrati dobar rukomet, ali jednostavno je umor odradio svoje.”

Oko dolaska u Buzet ne dvoji: “I sad mislim da je to bila prava odluka. Prihvaćen sam jako dobro, osjećam se kao da sam puno duže u klubu i u niti jednom trenutku nisam požalio što sam došao. Mislim da se možemo samo dizati kao momčad i da naše najbolje izvedbe tek dolaze.”

“Operacija Metković” započela je odavno: “Nikako ih ne smijemo podcijeniti, jer kao što vidimo, u ovoj ligi svi mogu pobijediti svakoga. Igramo u jednakom sastavu kao i protiv Dubrovnika i mislim da, ako ponovimo ozbiljnost i želju koju smo tada imali, tada možemo očekivati pozitivan rezultat.”


PRVA HRL JUG – 8. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”1481″]

PRVA HRL JUG – LJESTVICA

[jsStandings id =”24632″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk;curform_chk”]

PRVA HRL JUG – 9. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”1482″]