SHARE

Istra 1961 ovih dana užurbano radi na objavama i upoznavanju javnosti sa stanjem u klubu. Posljednje objave na web stranici vezane su uz dvije suradnje, jedna je sa španjolskom nogometnom akademijom, nazovimo je tako, CPIFP Piramide, na čijim stranicama nema „noticias“ vezanih uz Istru 1961, te druga sa senjskim Nehajem.

No, Facebook stranica kluba radi kao crkva nedjeljom. Thank you, thank you, thank you, zahvale lete na sve strane, a broj igrača koji su otišli iz kluba je blago zabrinjavajući. Hassane Bande, Facundo Caseres, Gonzalo Desio, Joao Silva, Abdallahi Mahmoud i Antonio Perrera, a „hvala“ je dobio i Dion Drena Beljo, ali njemu se zaista i trebalo zahvaliti jer bez njega u prošloj sezoni bilo bi zaista problematično.

Sve u svemu, čeka se nekakav „welcome“, „wilkommen“ ili „bienvenidos“, ali ako je ikako moguće da to bude netko tko neće u Pulu doći na razgledavanje Europe poput Gideona Acquaha (sjećate li se slike sa ruzinavom žicom? – 0 minuta ovog proljeća) i sličnih. Jer, nisu se trebali mučiti realizatori i idejni kreatori reality showa „Utakmica života“ – samo je trebalo donijeti kameru u Pulu, u bilo kojem periodu sezone…