Home Nogomet Kup Istre Tko je više sakrio, a tko otkrio sve karte prije dva dana...

Tko je više sakrio, a tko otkrio sve karte prije dva dana saznati ćemo sutra

Momčadi Saše Kolića, o kojoj god da se radilo do sada, igraju na rezultat. Pulski je trener odavno shvatio da jedino rezultat nudi nadu da se možeš duže vrijeme održati na trenerskoj poziciji, pa je takva i njegova situacija na Verudi. Sa Medulinom je stigao do naslova županijskog prvaka, a sa Uljanikom u ove dvije godine iza sebe ima osvojen Kup NSŽI i Superkup za kojega se ipak nadamo da je povijest i da takve utakmice više nećemo imati prigode pratiti.

Momčad Dalibora Šurana je doživjela mnoge promjene prije ove natjecateljske sezone. Pomlađena je, no glavni su akteri odličnog prošlosezonskog rezultata i dalje na travnjaku Velog Jože. Ivetić, Pavlić, Bernobić, Sumić, Perković, Radman i Ilić kadar je koji je i prošle godine nosio Porečane visoko, a isto nastavlja i ove sezone.

Prije dva dana Porečani i Puležani odigrali su ljepoticu prvenstva na Velom Joži, a već sutra pred njima je novi izazov, polufinale Kupa. Polufinale natjecanja u kojemu pulska momčad brani osvojenu titulu prošle godine, dok Porečani, koliko god da im je prvenstvo prioritetno, zasigurno žele i duplu krunu.

Kod Jadrana nekih velikih promjena u odnosu na subotu vrlo vjerojatno neće biti, no kod Uljanika mnogo toga ovisi o tome hoće li Elvis Trešnjić i Sebastian Jokić moći nastupiti zbog ozljeda koje vuku zadnje vrijeme. Imamo li u vidu i činjenicu kako je određenu minutažu u subotu dobio i Kristian Batelić, onda u Kolićevoj momčadi ima puno prostora da se subotnja prezentacija koja je bila više nego dobra, još i poboljša.

I ovaj je susret na rasporedu sutra od 18:00 sati, a da se poigramo velikih prognozera, ovoga ćemo puta blagu prednost dati gostujućoj momčadi. Vrlo blagu, 48:52.