Home ISTRA Nogomet Tko se sve može okoristiti eventualnim egzodusom iz Novigrada?

Tko se sve može okoristiti eventualnim egzodusom iz Novigrada?

SHARE
Luka Ilinčić (FOTO: Facebook)

Nakon što je razvidno da će se u NK Novigradu dogoditi velika promjena, jasno je da će neki nogometaši iz tamošnjeg kadra morati potražiti novu sredinu. Prije svega, to su mladi pulski nogometaši koji se nisu uspjeli nametnuti tamošnjoj struci.

Manolo Bilić je 21-godišnji branič koji po potrebi može igrati i u veznoj liniji. U karijeri je igrao za Istru 1961, Medulin 1921, Rovinj, Hrvatski Dragovoljac pa čak nekoliko mjeseci i za zagrebački Dinamo pa je za očekivati da će biti pojačanje u koji god klub da stigne ove zime.

Prema kuloarima, najbliži je Valbruni, a tamo bi mogao i Adrian Pamić, ako ga Rovinježima ne preotme sve ambiciozniji županijski prvoligaš Žminj. Nakon jesenske polusezone u Novigradu, slobodan je vrlo vjerojatno i Luka Ilinčić, opasan napadač koji bi mogao usrećiti neke od četvrtoligaša diljem Istre.

Slično kao i Pamić, veznjak Sandi Mofardin također je u Novigrad stigao iz četvrtoligaša i dojam je da se poput njega i nametnuo svojim radom, međutim, za vjerovati je da to neće biti dovoljno novom vlasniku. Ukoliko i mladi veznjak iz Valture postane slobodan, sigurno je da mu ponuda neće nedostajati.